UNSTINGER™

ROVARCSÍPÉS OKOZTA MÉREGANYAGOK AZONNALI ELTÁVOLÍTÁSA

MI AZ UNSTINGER?

Méhek, darazsak, pókok, böglyök, skorpiók által okozott csípéskor a méreganyag a bőr alá kerülve fájdalmat, gyulladást, duzzanatot okoz. Súlyos esetben akár életveszélyt okozó allergiás reakciókat is kiválthat. Az UNSTINGER készülékkel azonnal ki lehet szívni a sebből a méreganyagokat. Jelentősen csökken a fájdalom szinte azonnal. A méreg eltávolításával a későbbi következmények – gyulladás, duzzanat, allergiás reakció – megakadályozhatóak, illetve nagymértékben csökkenthetők.

FELHASZNÁLÁSA

Az UNSTINGER készülék egy-kézzel kezelhető vákuum pumpa. A csípést követően azonnal helyezzük a készüléket a csípés helye fölé a bőrre. Húzzuk felfelé a fogantyút és tartsunk fenn egy folyamatos vákuumot. Az azonnali használat során rögtön észlelhető a fájdalom és a kellemetlen érzet csökkenése, megszűnése.

MIÉRT AZ UNSTINGER?

Az UNSTINGER az egyetlen olyan eszköz, amelyet azonnal alkalmazva a csípés helyén megfelelő szívó erőt tud kifejteni a méreganyagok eltávolítása érdekében. Szájjal sem lehet akkora szívóerőt elérni, amely elegendő lenne a mérgek hatásos eltávolításához. Az eszközt bárki tudja használni, akár egy gyerek is és gyakorlatilag összetörhetetlen. Allergiásoknak nélkülözhetetlen elsősegély nyújtó eszköz. Kígyómarás esetén is hatásos!

TUDTAD, HOGY…

… a lakosság 10-15%a allergiás a rovarcsípésre?

… az összes nyári sürgősségi ellátásra szoruló beteg 7%a rovarcsípéses eset?

… hogy a legtöbb felnőtt és gyerek elsősorban a rovarcsípéstől, mint balesettől fél?

… a készüléket évekig használhatod, mert nem megy tönkre?

… bárhova viheted, újra és újra használhatod?

… a test bármely felületén használható, legyen az vizes, vagy szőrrel borított bőr, akár az ujjakon, vagy a talpadon?

… állatokon is használható?

Az UNSTINGER™ azok számára készült, akik ki vannak téve a rovarcsípés veszélyének és tisztában vannak annak kockázataival, következményeivel.

Azoknak, akik:

allergiásak a rovarcsípésre

nyaralni utaznak

erdőben táboroznak

vadásznak, horgásznak

az erdőket járják gyalogosan, vagy kerékpárral

méhészek

rovar irtással foglalkoznak

állat tartással foglalkoznak

HOGYAN HASZNÁLJAM?

Helyezd a UNSTINGER™ készüléket a rovar csípés helye fölé a bőrre szorosan. Emeld fel a dugattyút, hogy vákuumot hozz létre. Mintegy 10 másodperc kialakul a teljes vákuum. A készülék átlátszó, ezért látható amint a sebből távozik a méreg. Tarts 20-30 másod percig a készüléket így. Szüntesd meg a vákuumot a dugattyú leeresztésével. Töröld le a kiszívott nedveket és ismételd a folyamatot legalább 2-3 alkalommal, vagy addig, amíg már folyadék szivárgás a sebből nem észlelhető. Nehezen hozzáférhető helyeken, mint például az ujjak köze, a fülkagyló, használd a kúpos feltétet!

MIT TEGYÜNK HA MEGTÖRTÉNT A ROVAR CSÍPÉS?

Mindig legyen kéznél az UNSTINGER készülék! A csípést követően azonnal használd a gyors hatás érdekében. Használat után a sebet és környékét érdemes alkohollal fertőtleníteni, majd valamilyen gyulladás csökkentő krémmel bekenni.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A készülék ütésálló műanyagból készült. Tartós használatra.

Egy 20 ml-es fecskendő méretének felel meg, kb 9cm hosszú. Könnyen elfér egy elsősegély dobozban, táskában, háti táskában, de akár a zsebedben is.

Az UNSTINGER készülék évekig használható, anélkül, hogy tönkre menne. Tartós, ütés álló anyagokból készült.

Használat után, szétszedett állapotban folyó víz alatt, enyhe mosogatószerrel lehet elmosni. Száradás után összerakva, pormentes helyen tárolni.

UNSTINGER TERMÉK

Unstinger

A rovar csípés után a méreg anyag gyorsan, hatásosan eltávolítható a készülékkel. Mindig legyen kéznél!
Tovább a termékhez