Cégünkről

A G.BALLAGI Kft hagyományosan speciális orvosi műszerek forgalmazásával foglalkozik az elmúlt 16 évben. Időközben több felkérést kaptunk együttműködésre az egészség megelőzésben és az elsősegély nyújtásban tevékenykedő cégektől. Alapos szakmai utánjárást követően döntöttünk néhány igen hasznos termék felvételéről és ezért készült ez a honlap. Tervünk, hogy a skálát folyamatosan bővítjük csupa hasznos dologgal, amikkel segíthetünk jobbá tenni az életeteket. MERT MI TÖRŐDÜNK VELETEK.

Feladatunk

Az elmúlt években előtérbe került az egészség megtartás és a baleseti helyzetek gyors elhárításának kérdése mind a lakosság, mind az ipar és szolgáltatók körében. Évről évre új termékek kerülnek a piacra, amelyek biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik életünket. Cégünk is szeretne részt venni ebben a folyamatban. Feladatunknak tekintjük, hogy az egészségügyben eltöltött több évtizedes tudásunkat továbbra is az emberek életének jobbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá tételének szolgálatába állítsuk

Célunk

Célunk olyan termékek kínálata, amely segít megelőzni gyakori betegségeket, vagy segít elhárítani a megtörtént baj akár rövid, akár hosszútávú következményeit. Az itt kínált termékekkel és információkkal pedig segíteni mindenkinek.

A CÉG PROFILJA

A Burnshield termékeket abból az elsődleges ötletből kiindulva vettük fel a termék skálára, hogy létre jöhessen egy hatékony és eredményes kezelési folyamat az égési sérülések kritikus szakaszában. Az égés az egyik legsúlyosabb és legfájdalmasabb sebesülési forma, ami elképzelhető.  A Burnshield sürgősségi égésápolási termékei azonnali segítségnyújtást adnak az égési sérüléseknél.

Az égés megtörténhet bárhol és bármikor, ezért a termékeket egyaránt megvásárolják és használják a lakossági fogyasztók, az ipari fogyasztók, a hadsereg, a rendőrség és a közlekedési szektor, a büntető szervek, az elsősegély készlet gyártó cégek, a kórházak, a sürgősségi betegellátó szolgáltatók és a tűzoltóállomások.

A SwimSeal™ védő fülcsepp egy forradalmian új eszköz az uszodai és természetes vizek okozta fertőzés megelőzésére. Ausztrál és dél afrikai orvosok fejlesztették ki, figyelembe véve minden fontos szakmai szempontot, a hatásosságtól az ártalmatlanságig. A Balaton átúszás több ezer résztvevője bizonyítja azokat előnyöket, amelyeket ez a védő fülcsepp biztosít a vízi sportok művelőinek, kedvelőinek.

Az UNSTINGER™ rovarcsípést követően a méreganyagok  eltávolítására szolgáló eszköz. Allergiásoknak az első védelmi vonal! Fontos kellék a családoknak, kirándulóknak, utazóknak.